مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام من ازمایش غربالگری دادم گفتن باید امینیوسنتز بدی دادم سندروم دان داره وتاییده هم گرفتم الان میخوام بدونم پزشک قانونی چندروز طول میکشه که حکم سقط بده

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا با اسناد و مدارک مبنی بر بارداری و داشتن سندروم دان جنین به پزشکی قانونی مراجعه و تشکیل پرونده می‌دهید نیاز به رضایت همسر دارید سپس شما را به �مارستان‌های مورد اعتماد پزشکی قانونی جهت معاینات دقیق و تایید مطلب �جاع می‌دهند اگر همه چیز تایید گردد اگر نهایتاً 2 الی 3 روز �ل می‌کشد ضمناً هزینه حدود یک میلیون تومانی �ت صدور حکم پزشکی قانونی برای اجازه سقط جنین نیز از شما اخذ می‌گردد