مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش گوشی

با سلام
من یک گوشی خریداری کردم با مبلغ 70 میلیون تومان و برای پرداخت مبلغ یک گوشی 32 میلیونی و 10 میلیون تومان نقد و مابقی را چک دادم
اما الان فهمیدم که گوشی دارای مغایرت با کالایی که قصد خریدش رو داشتم هست و در کمترین حالت 25 میلیون تومان ضرر کرده ام
فاکتور از فروشنده دریافت نکردم اما رسید واریزی وجه و شاهد و انتقال چک را با ذکر دلیل (خرید گوشی) انتقال هنگام ثبت دارم
چک هنوز نقد نشده است ایا امکان شکایت و مسدودی چک تا روشن شدن موضوع را دارم؟
سپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. همچنین میتوانید از طریق اتحادیه، اتاق اصناف و تعزیرات نیز اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اعلام مسدودی نموده وطرح شکایت تدلیس درمعامله متصوراست