مشاوره حقوقی رایگان - چکار کنم واسه کارت بانکی خود

باسلام کارتم راداده ام به عموی خانمم واسه دیه اونم رفته گروگان گیری افغانی ها کرده والان اطلاعات سپاه خوی جلوی کارتم راقطع کردن ورفتم سپاه خوی بهم گفت به کارتت 550میلیون امده کارتت دسته کیه قزیه رابهش گفتم گفت بروداداگاه چی میگه الان 3ماه تازهابلاغ دادگاه واسم اومد نوشته بازپرسی شعبه 2خوی الان برم چکارکنم منومیگیرن یاچی بگم راحلش چیه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در دادگاه حاضر و موارد یاد شده را با دلیل ومدرک به اثبات برسانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حضوراً مراجعه و از خود دفاع کنید با اسناد و مدارک و شهود