مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام
برای بنده توقیف اموال و ممنوع الخروجی توسط اداره 5 صادر گردیده و من با مراجعه به دادگاه و دریافت رای از دادگاه در خصوص اقساط مهریه با مراجعه به اداره 5 اعلام گردید که رای دادگاه برای آن اداره ارسال نشده لذا سوال بنده این است که برای ارسال رای دادگاه به اداره 5 چه کاری رو باید انجام بدم .
ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از شعبه مربوطه پیگیری و یا خودتان به طور دستی رای را به اداره مربوطه تحویل دهید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام برای درخواست ارسال مدارک از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه صادر کننده لایحه ارسال کنید.