مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام من یه ماشین از یکی خریدم مدارک به اسم خودش نبود دادم دستش که بره وکالت بگیره رفتو گوشیشو خاموش کرد متوجه شدم کلاهبرداره الان دادخواست الزام به تنظیم سند دادم دادگاه رای داده که ماشین تنظیم سند رسمی شود و گفته ظرف بیست روز میتونه طرف تقاضای اعتراض بده اما همون روز صاحب پلاک و سند رفته جلو پلاکو گرفته چیکار میشه کرد خواهشا راهنمایی کنید؟ بعد این بیست روز اگر اعتراضی نشد چی میشه اگه اعتراض بشه چی میشه ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدي  عرفاني

جناب آقای محمدمهدي عرفاني :

سلام،صاحب سند حق اعتراض دارد واگر رای انتقال سند قطعی شود؛دادگاه سند را به نام شما انتقال می دهد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است