مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یا خیانت در امانت

سلام، من بیست و هستم مرداد ماه باشخصی قرارداد شراکت بستم مبنی بر لینکه ماهانه ده درصد ثابت از اصل سرمایه به عنوان سود به من پرداخت کنن، مبلغ صد میلیون به ایشون پرداخت و هر دوماه بیست میلیون چک در جهت پرداخت سود و یه چک صد تومنی هم پایان قرارداد به عنوان برگشت سرمایه به من دادن، چک اول رو من بانک نبردم و از طریق حساب دیگه ای به حساب من پول رو ریختن اما چک هنوز به نام بنده ثبته و برگه فیزیکیش هم دست خودمه ولی الان که چک دوم رسیده تمام تماس هاشون مسدوده، وضعیت حسابشون قرمز شده و توی تلگرام هم گفتن شماره کارت بفرست و اصلا پیام منو سین نکردن دیگه، یک هفته از مهلت چک گذشته و احتمالا رفتن خارج از کشور، متن قرارداد هم به این شکله که اگر یک سوم از چک ها پاس نشه، من حق فسخ یک جانبه و در صورتی که به بیش از یک سوم تجاوز کنه قرارداد منسوخه و سرمایه پذیر ضامن استرداد سرمایه اولیه و سود های داده نشده هستش، مبلغ باقی مونده 140 میلیون تومنه، ممنون میشم راهنمایی کنید چه روندی رو طی کنم بهتره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.از طریق چک های موصوف اقدام کنید