مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل

با سلام واحترام

موقع ورود به آپارتمان فردی غریبه وارد ساختمان شد و همراه من داخل آسانسور شد چون غریبه بود ازش پرسیدم با کدام واحد کار داری. بعد از پیاده شدن از آسانسور همسر اون واحد که غریبه گفت با اونا کار دارد به من زنگ زد و پرخاش کرد و سپس شوهرش و پسرش به من حمله و توهین
شکایت کردم که در دادسرا قرار به جلب دادرسی برای متهمین صادر شده
حالا اون طرف رفته از من به جرم فترا و توهین شکایت کرده که در همان شعبه دادیاری پرونده اش در جریانه.
چون دادیار اظهارات مشتکی عنهم را در شکایت من قبول نکرده و برایشان قرار به جلب دادرسی صادر کرده ممکنه شکایت متقابل اون فرد به نتیجه برسد؟
ممنون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بررسي قضايي بايد صورت پذيرد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مدارک و دفاعیات شاکی دارد.