مشاوره حقوقی رایگان - فسخ بدلیل ندادن قولنامه

باسلام بنده باحضور در دفتراملاک ملکی رابا قیمت معین خریداری کردم و خریدار وفروشنده هردوپای قولنامه راامضاکردند ومبلغی هم از بنده بعنوان قسمتی از ثمن معامله گرفتند اما اکنون بنگاه املاک با این توجیه که مبلغ پرداختی اولیه ات کم بوده وحداقل باید پنجاه درصد ثمن را پرداخت کنی تا به تو قولنامه بدهیم از ارایه قولنامه به من خودداری کرده که توسط پلیس صورت جلسه شده آیا بنده به دلیل ندادن قولنامه میتوانم معامله رافسخ و خواهان بازپس گیری مبلغ اولیه باشم ؟باسپاس

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اتحادیه نسبت به وصول نسخه ای مبایعه نامه اقدام کنید