مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه از طریق سامانه

سلام .در ثبت لایحه در سامانه ثنا در قسمت انتخاب موضوع لایحه اعلام عدم سازش به شورای حل اختلاف کدام عنوان رو باید انتخاب کرد . چون پیزی تحت این عنوان مشخص ندارد مواردی از قبیل استرداد دعوی و دادخواست و .... این چیزهاست که نمیدونم در مورد اعلام عدم سازش په عنوانی را باید انتخاب کنم و همچنین آیا بخش مراجع قضایی به استان مثلا تهران را بزنم کافیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی برای این موارد از طریق دفاترخدمات قضایی اقدام به ارسال کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

یک موضوع مشابه انتخاب کنید و با به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید