مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اضافه کار

با سلام
احتراما بنده مدت 2 سال در شرکتی کارکرده ام و تمامی ورود و خروجم را کارت ساعت زده ام.
طی 2 سال مذکور طبق گزارش مستند کارت ساعت بنده 1480 ساعت اضافه کاری داشته ام که تنها 680 ساعت آنرا در طی فیشهای حقوقی ماه‌های مختلف پرداخته اند و 800 ساعت اضافه کاری طلب دارم. فیش حقوقی این دو سال و کارکرد واقعی آن مطابق سیستم کارکرد وجود داشته و قابل ارائه است.
من برای دریافت اضافه کاری و خسارت تاخیر تادیه آن از شما راهنمایی میخواهم.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره کار اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به کارفرما اعلام کنید در صورتی که نتیجه نگرفتید بعد از 3 ماه می‌توانید دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید