مشاوره حقوقی رایگان - محل تشکیل دادگاه برای دریافت خسارت تصادف

با سلام و عرض ادب
من در 20مهرماه در 5کیلومتری شهر تصادف کردم و مقصر صددرصدطرف مقابل بود که از پشت با شدت به من برخورد کرده بود کروکی پلیس راهنمایی و اظهارات خود راننده همگی طرف مقابل را مقصر دانستندبعد از مراحل قانونی، طرف مقابل ما را به نعمیرگاهی جهت تعمیر خسارات وارده معرفی کرد ولی وقتی متوجه شدت خسارت و بالا بودن هزینه شد درخواست تجدید نظر برای کروکی داد و به درخواست ایشان هیات سه نفره در صحنه تصادف حضور پیدا کردیم و این هیات نیز راننده مقابل را صد در صد مقصر شناخت با توجه به طولانی شدن مراحل و بالابودن خسارت من به دادگاه حقوقی جهت مطالبه خسارت و افت قیمت شکایت کردم بعد از گذشت سه ماه و تشکیل دادگاه،(البته در هیچیک از دادگاه ها راننده که سرباز است حضور نداشت و پدرش.به نیابت او آمده بود) قاضی با توجه به اینکه محل سکونت راننده مقصر در این شهر نیست پرونده رامختومه اعلام کرده و معتقد است طبق قوانین باید شکایت را مجددا دردادگاه محل سکونت فرد که یکی از شهرهای اطراف است مطرح کرده و پیگیری کنیم
سوال من این است تصادف در قسمت ورودی شهر خودمان بوده چرا باید شکایت در محل سکونت فرد مقصر باشد اکز محل سکونت فرد مقصر صدها کیلومتر بامحل تصادف فاصله داشته باشد هم این قانون به قوت خود باقی است این مسئله خیلی غیر منطقی به نظر می رسد خواهشمندم در این خصوص راهنمایی لازم را بفرمابید با تسکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست حقوقی مطالبه وجه بایستی درمحل اقامت خوانده مطرح گردد.
دادگاه مربوطه پرونده را به دادگاه صالح ارسال میکند