مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره راه و ترابری

ماشین من در هفته گذشته در مسیر جاده بم کرمان ابتدای ورودی میدان هفت باغ کرمان از سمت بم
ساعت 7/30دقیقه شب به میدان ساعت هفت باغ می رسم بعلت نبود نور کافی و نبود گارد ریل و نبود تابلو به میدان نزدیک میشود و.....
ناهم سطح بودن میدان با جاده عمیق بودن سطح میدان با شیب 60درصد منجر به سقوط ماشین و واژگون شدن خودرو شد دراین حادث جان یکی از سرنشین ها گرفته شده با وجود نظریه کار شناس راهنمایی مبنی بر صحت گفتار می توان از اداره فوق شکایت کرد. لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود اگر کارشناس راهور تشخیص دهد بله