مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واهی مستاجر برای عدم تخلیه ملک

باسلام مستاجر با وجود امضا ذیل متن تسویه حساب مدعی شده که تضمینات وسپرده اش را از موجر دریافت نکرده است و تخلیه ملک مورد اجاره را مشروط به ادعای واهی خودش نموده است جهت احقاق حق موجر وتخلیه ملک چه راهی وجود دارد در متن تسویه حساب نوشته شده قراردا د مذکور منقضی و تسویه حساب گامل شده است وبه امضا مستاجروبنگاه و شهود رسیده است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت تسویه حساب کامل و پرداخت مبلغ رهن و تحویل ملک و…
مشکلی به وجودنمی آید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته درخواست حکم تخلیه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌‌.