مشاوره حقوقی رایگان - چک

باعرض سلام
بنده یک چک مبلغ بالا بابت قراردادی نزد شخصی دارم که آن قرار داد انجام نشده و از آن زمان حدود 9سال میگذرد.
شخص مذکور چک را پس نمیدهد و بنده را تهدید میکند و میگوید عامل انجام نشدن قرارداد تو بوده ای
سوال اینست که این چک تا چه زمانی اعتبار دارد؟ و من برای پس گرفتن چک باید چه کار کنم؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست استرداد چک دهید. بدوا نیز تکلیف قرارداد را از نظر خاتمه یا تکمیل کردن مشخص کنید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام ابتدا اظهارنامه ای مبتنی بر استرداد چک به علت انجام نشدن قرارداد بدهید