مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ سند دار ساختمان

با سلام،ساختمان ما 6 طبقه می‌باشد،5طبقه آن تک واحد و طبقه ششم دو واحدی میباشد،بعد از 6 سال سکونت طبقه سوم از جای پارکینگ خود شکایت دارد چون نصف ماشینش از سقف بیرون است و در حیاط قرار میگیرد،تمام واحدها پارکینگ سندی دارند و ساختمان پایان کار هم دارد,سوال من این است آیا این آقا اکنون میتواند کارشناس بیاورد برای جای پارکینگها؟؟این اقا خانه را پیش خرید کرده بوده و از تمام نقشه ساختمان و جای پارکینگ اطلاع داشته

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه محل دقیق پارکینگ واحد ها بصورت سندی یا توافق نامه مکتوب همه مالکین مشخص نشده باشد، بله