مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو

سلام بنده دانش اموز هستم امروز بوی سیگار در کلاس می امد و بدون داشتن مدرک من و دوستم محکوم شدیم و با چاقو توسط معاون تهدید به مرگ شدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را از طریق آموزش و پرورش بدوا پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است ا دید معاون را جدی نگیرید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر سیگار مصرف می کنید باید قانون را رعایت کنید و در کنار سایر دانش آموزان این کار را انجام ندهید.
این کار بقیه دانش آموزان را ترغیب می کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تهدید جرم است نه تنها از طریق آموزش و پرورش امکان پیگیری وجود دارد بلکه از طریق کیفری نیز مجازات دارد و قابلیت پیگیری دارد