مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی مچ دست راست حین کار

یاسلام بنده یک کارگر جوشکار هستم که از 15 فروردین در یک کارگاه تولید حفاظ درمشهد کار میکنم اما 23 م ماه گذشته دراثر حادثه درکارگاه مچ دست راستم شکست و در بیمارستان عمل کردن و2عددپین گذاشتن . کارفرما اول که گفت تمام خرج ازکارافتادگی و دارو درمانت رو تا زمانی که خوب نشی میدم . اما الان که 40 روز میگذره هربارباکلی التماس ما مبلغی میداد .حالا که زمان بازکردن گچ و درآوردن پین شده دیگه پول نداد بعدم میگه دیه دستت 10 تومنه منم تا الان 10 تومن دادم دیگه ندارم . حالا من با زن و بچه و دست توی گچ چیکار کنم . دیه دستم چقدر؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید علیه ایشان از طریق دادگاه طرح شکایت کنید.
دیه مبلغ بالاتری میشود.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

شکستگی هر کدام از استحوان های زند اعلی و اسفل در مچ دست 8 درصد دیه کامل است.به نرخ امرز هر کدام 72 میلی ن تومان