مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پرونده شکایت

با سلام من از کسی بخاطر ضرب و شتم و فحاشی و توهین و تهدید و ورود به عنف شکایت کردم اونم شکایت کرده که من زدمش و بهش توهین و فحاشی کردم حالا فقط یکبار مواجهه حضوری داشتیم که قاضی فقط در مورد شکایت طرفم رسیدگی کرده چون من نتوانستم
از خودم دفاع کنم و قاضی اجازه نمیداد دفاعیاتمو بیان کنم چگونه شکایتمو پیگیری کنم؟ آیا دوباره مواجهه حضوری به طرفیت من صادر میشود؟ با توجه به اینکه 1 ماه گذشته

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما می توانستید دفاعیات خودتان را مکتوب به قاضی بدهید در خصوص شکایت شما جداگانه پرونده تشکیل و رسیدگی می‌شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)