مشاوره حقوقی رایگان - درباره آیا نظام خوبه یا بد

سلام ببخشید من قبول شدم در رسته مرزبانی آیا به نظر شما الان تو این موقعیت جامعه نظام ارزش داره منم 21سالمه لطفاً یه راهی جلو پام بزارین منم با علاقه نمیرم به زوره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. انتخاب وموفقیت درهرشغلی بستگی به علاقه وانتخاب شما دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر علاقه ندارید به فکر کار دیگری باشید چون مرزبانی کار بسیار سختی است که باید همیشه در مرزها باشید
برو سربازی انشاالله که بعد سربازی کار بهتری گیرتان بیاد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بستگی به علاقه خودتان دارد در صورتی که خواستید منفک شوید از طریق مشاوره تلفنی در خدمتم