مشاوره حقوقی رایگان - قتل

باسلام خواهر زاده من 24 آذر در منزل طناب در گردن بصورت بی هوش توسط پدرش به بیمارستان برده شده ودر آنجا فوت شده درصورتی که به هیچ عنوان جایی برای آویزان کردن در خانه وجود ندارد پدرش هم طناب را روی زمین در راهروی وردی دیده شوکه شده شکایت هم شده ولی افسران آگاهی درست پیگیری نمیکنند ماهم نمیدانیم چیکار کنیم اگه کسی از دوستان هست که میتواند راهنمایی کند ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا منتظر نتیجه بررسی پزشکی قانونی باشید، درصورت تایید ادعای شما میتوان پرونده را پیگیری نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید که پزشکی قانونی در این ارتباط چه نظریه‌ای را اعلام می‌نماید.