مشاوره حقوقی رایگان - طلب با پرینت حساب

سلام .بنده مبلغ 430 میلیون به شخصی که گفت ازطریق سپاه حواله ماشین میگیره برای من طی چند مرتبه این مبلغ رو براشون شبا کردم میخاستم ببینم با پرینت حساب میتونم شکایت کنم و پولمو پس بگیرم؟ ایا خسارت من هم میتونم بگیرم از این شخص؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کیفری کلاهبرداری بکنید
آن شخص کلاهبردار است باید هم مجازات شود هم پول شما را به نرخ روز رده
بعد از صدور کیفرخواست، دادخواست ضرر وزیان ناشی از جرم به مبلغ 430 میلیون تومان با خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی بدهید