مشاوره حقوقی رایگان - طلب با پرینت حساب

سلام بنده مبلغ 430 میلیون به شخصی حدود 10 ماهه پیش که خودشو کارمند سپاه معرفی کرده بود وخانمش اشنا بود طی چند مرحله شبا کردم درقبال اینکه قول داده بود حواله ماشین بگیره برای ما.الان 10 ماهه نه حواله ای دیدیم ونه پولو برمیگردونه میخاستم ببینم میشه کلاهبرداری ازش شکایت کرد وپولو پس گرفت واینکه خسارت هم میشه گرفت ازقبیل پول وکیل و این ها؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تحت شرایطی بله. بایستی بررسی گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ دادم در سوال قبلیتان،
اگر وکیل خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید.
وکیل علی کشاورز هستم