مشاوره حقوقی رایگان - جرایم اینترنتی

سلام چند ماه قبل فردی به پی‌وی من مراجعه کرد و گفت من بلد نیستم ارز دیجیتال بخرم در ازای پول برایم ارز بخر ایشان 24 میلیون تومان به حساب من واریز کردند البته یک 5 و 5 و 4 و 10 میلیون تومان و من برای ایشان عرض خریدم و فرستادم اما فردای اون روز دو نفر به من زنگ زدن و گفتند از حساب ما کلاهبرداری کردی یا پول را برگردان یا شکایت می‌کنیم و من گفتم پولی ندارم اما دو ماه بعد حسابم را مسدود کردند به مقدار 5 و 10 میلیون تومان که باز هم کاری نکردم به پلیس فتا مراجعه کردم و مرا از شکایت کردن نهی کرد گفت که چاره‌ای نداری جز اینکه پول را برگردانی اما امروز ابلاغیه از طرف دادگاه آمد 5 روز فرصت دارم تکلیف را مشخص کنم وگرنه حکم جلب صادر می‌شود سوال من این است که آیا می‌توانم اثبات کنم که بی‌گناه هستم یا باید پول را برگردانم و مجرم محسوب می‌شوم آیا ارزش داره که پیگیری کنم یا بهتره اول پول را بدهم چون دو تا شاکی از دو استان دارم و راه دوری دارم آیا ارزش پیگیری دارد یا خیر و میتوانم پول ندهم یا در هر حال پول میدهم و بهتر است الان پول را بدهم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهت پیگیری و اثبات عدم اطلاع و … بایستی در جلسات دادگاه حاضر شوید.