مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال اعم منقول و غیر منقول پس از فوت به زوجه

با درود و عرض خدا قوت خدمت شما.
زوجی هستیم41ساله و32ساله که با گذشت13سال اززندگی مشترکمان دارا فرزندی نشده ومِن بَعدم قصد فرزند داشتن نداریم سؤال: مایلم درصورت بروز حادثه ای برای بنده تمام اموالم اعم از منقول و غیرمنقول به زوجهٔ اَم انتقال یابد و هیچ یک از فامیل نسبی و درجه یِکَم حق احقاق ورثه نداشته باشن ازاین رو وصیتنامهٔ ای تشکیل دادم که تمام مسائل فوق را درش ذکر و تاکید نمودم و در صورت اضافه شدن ماترک و یا گدشت تاریخ اونوبروزرسانی میکنم میخواستم بدونم راه امنی برای انتقال بی چونو چرای اموال به همسرم برگزیدم یا شما توصیه وراهکاری امن‌تر پیشنهاد مینماید با سپاس از زحمات و پاسخگویی شما ارادتمند شما

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام صلح عمری انجام شود راهنمایی بیشتر تماس

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وصیت بی فایده است چون وصیت فقط یک سوم قبوله.

به جای وصیت اموال خود را به صورت صلح عمری با حق فسخ به همسرتان انتقال دهید.
اگه بیشتر توضیح خواستید، از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم وصیت نسبت به یک سوم مال نافذ می‌باشد. در مورد صلح عمرا نیز این آگاهی را داشته باشید که پس از فوت شما همسرتان بخواهند به نام خودشان انتقال بدهند نزدیک به یک چهارم اموال باید به اداره دارایی و مالیات پرداخت شود که بسیار مالیات سنگینی می‌باشد