مشاوره حقوقی رایگان - شوهر معتاد و سهم الارث

با سلام و احترام
شوهر من معتاده و تازگی پدرش از دست داده و ارثی قراره بهش برسه
هنوز انحصار وراثت نکردن ولی داره سهمش به نصف قیمت میفروشه به بقیه اصلا براش مهم نیس زن و بچه ای هم داره
میخواستم بدونم راهی هست که بتونم جلوی اینکار بگیرم؟
میتونم بخاطر اعتیادش کاری کنم که ارثش به من یا بچش تعلق بگیره؟
یا اینکه میتونم با مهریه ام ارثی که هنوز انحصار وراثت نشده توقیف کنم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مهریه را اجرا گذارده وسهم الارث را توقیف کنید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

مهریه خود را اجرا بگذارید و سهم الارث را مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی سریعا مهریه خود را اجرا بگذار و سهم الارث وی را توقیف و به نفع خودت بفروش
همزمان شکایت کن به دادسرا کن ایشان معتاد است و برای ترک اعتیاد خودش اقدامی نمی کند.
بلی