مشاوره حقوقی رایگان - امکان سرپرستی بچه بدسرپرست

با سلام امکان به سرپرست گرفتن دختر بچه 12 ساله که بچه طلاق هست و مادرش او را رها کرده و به شهر دیگر رفته و پدرش دوباره ازدواج کرده و هر روز بچه را به نحو شدید کتک میزند جوری که بدن دختر کبود شده و در کلاس های درسی از حال می رود وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا با 123 اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی تماس بگیرید برای سرپرستی دختر.
خدا اجرتون بدهد.
ضمنا میتوانید استشهاد محلی تهیه کنید و به 110 زنگ بزنید و دختر معصوم را به کلانتری محل ببرید تا اعزامش کنند به پزشکی قانونی تا آثار جرم از بین نرفته است.
هرگونه مشاوره حقوقی بعدی را من در خدمتم.
شماره تلفن من در سایت هست به صورت رایگان مشاوره می دهم به شما دوست عزیز