مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام
یکی از اعضای خانواده با 180 کیلو حشیش گرفته اند ، الان زندانه و هنوز دادگاه گرفته نشده که حکم صادر بشه جنس برای خودش نبوده در اظهارات اولیه گفته برای خودمه میتونه تا قبل دادگاه اسم شخص اصلی رو بیاره و اعتراف کنه برای اون بوده کمکی میکنه بهش که حکم کمتری بهش بدن؟ و اینکه وکیل میتونه بهش کمک کنه؟ و اگر حکم دادن اعتراض بزنه ،پرونده به دادگاه تجدید نظر استان خودمون میره یا دیوان عدالت کشوری؟ اعتراض زدن کمکی به کم شدن حکم میکنه؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما
خیر
چون این جرم خیلی سنگین هست در دادگاه انقلاب یک رسیدگی میشه و مرجع بالاترش میشه دیوان عالی کشور