مشاوره حقوقی رایگان - جهبزیه

باسلام شوهرم من برای من عروسی نگرفت و حالا بعد یکسال از زندگی مشترک منو زده از خونه بیرون کرده من می‌خوام جهیزیه مو ازش بگیرم البته وقتی برگشتم خونه وببرم خونه پدرم اما قصدجدا شدن ندارم فقط می‌خوام بفهمه بدون وسایل نمیشه زندگی کرد و یا خودش بخره چیکار باید انجام بدم منو راهنمایی کنین غریبم در تهران

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد جهیزیه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست استرداد جهیزیه بدهید
دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق و بیرون کردن از خانه بدهید
مهریه خود را اجرا بگذارید
اگه کتک زده شکایت کیفری ضرب و جرح کنید
برای توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید با ارائه مدارک مربوطه دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنید .
موفق باشید.