مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گوشی توسط مدرسه

سلام خسته نباشید چند روز پیش من با خودم گوشی برده بودم مدرسه مدیر هم فهمیده بود اومد تو کلاس همه ی بچه هارو گشتن و یکی یکی هم کیف هاشون نگا میکردن هم بازرسی بدنی انجام میدادن گوشی مارو گرفتن خلاصه منم ترسیده بودم اومدم توضیح بدم مدیر مدرسه با یک لحن بسیار بدی حرف های زشتی زدن به من تخریب شخصیتی کردن منو جلوی همکلاسی هام و اینکه گوشی منو گرفتن و میگن نمیدیم؟ ایا واقعا میتونن بهم ندن؟ یا همینجوری برای ترسوندن من این حرف و میزنن؟ مامانم هم اومد مدرسه وکلی خواهش و تمنا اما بازم قبول نکردن وندادن حتی با اینکه مامانم اومده بود مدرسه. پارسال بچه هایی که گوشی میاوردن ازشون پول میگرفتن تا گوشی میدادن ایا درسته به خاطر دادن گوشی باید بهشون پول بدیم؟ اسم این پول دادن رو هم گذاشتن جریمه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر از طریق آموزش وپرورش شهرتان اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدر یا مادرتان و خودتان تعهد بدهید که گوشی باخود نمی آورید و تمام
بیش از این حقی ندارد
میتوانید به اداره شکایت کنید ازش