مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بیمه وتآمین اجتماعی

باسلام من 3سال،ازسال90تا93برای درمانگاهی کارمیکردم ولی بیمه نشده بودم.به اداره کارشکایت کردم کارفامحکوم شدکلیه حق وحقوق عیدی وپاداش و....پرداخت کنه
2سال طول کشیدوبعدتوقیف اموال ایشون گرفتم وخودرو ایشون توقیف کردم ومجبوربه پرداخت شد.پیگیرسوابق بیمه ام نشدم.چون درمحل کارجدید اگه سوابق بیمه بالامیبود جذب نمیکردن.الان میخوام سوابق بیمه م رو جمع کنم.آیامیتونم این3سال وهم روسوابقم بیارم؟
به کجابایدمراجعه کنم.واگه میشه سهم بیمه براساس کدوم سال محاسبه میشه وچنددرصد سهم کارگرمیشه؟؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید
سپاسگذارم...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. به استناد مدارک اداره کار به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
به کارگزار تامین اجتماعی
سهم کارگر در هر صورت 7 درصد حقوق دریافتی است