مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی سیمکارت ایرانسل

باسلام خسته نباشید.خدمت شماعزیزان.راهنمایی میخاستم پدرم سن قانونی نرسیده بودم خط به نام خودشون برام گرفتن بعداز گذشت چندین سال رفته بودیم مهمانی شهردیگ ای بنده گوشیم افتاده بوده خیابان.بعدازگذشت چند روز برگشتیم شهرخودمون سیمکارت وپدرم سوزوندش برام دوباره گرفت بنده 10روز استفاده کردم یهوی مسدودشود.الان رفتم مشترکین ایرانسل زدسیستم میگه مشکل مسدودی حقوقی داره بایدبا پدرتون برین استان رفعش کنین..منم سیمکارتم میخام ولی به نام پدرم گفتم به نام خودم بدید.چون چندین سال دستم بوده دوستام مشتری مغازه اون خطم دارن لازمش دارم میگن ک باید برید استان ازاونجاپیگیری کنید..پدرم هم بی سواد..نمیدونم چیکارکنم اولین با همچین اتفاقی برام رخ داده خودمم کارام آرایشگری لازمش دارم خط کاریم بوده خاهشان راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وکالت کاری محضری از پدرتان اخذ وجهت پیگیری به استان مربوطه بروید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در مدتی که نسوزوندیش کسی با آن کلاهبرداری کرده
باید برید دادگاه محل حلش کنید مجددا فعال میشه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از پدر وکالت اخذ نمایید و به دایره حقوقی اپارتوررمربوطه در شهرتان مراجعه نمایید