مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سیمکارت

باسلام خسته نباشید خدمت شما عزیزان.پدرم چندین سال پیش ک سن قانونی نبودم برام سیمکارت به نام خودشون خریداری کردن.دستم بود.رفتیم مهمانی شهردیگ ای گوشیم اوفتاده بوده خیابان تا ازمهمانی برگشتیم شهرخودمون خط وسوزوند پدرم دوباره خط وگرفت یه هفته روگوشیم بودش یهو مسدودشود.رفتم امورمشترکین ایرانسل میگن مشکل حقوقی داره باید فقط برین استان تا اونجا رفع بشه.اون خط ام هم دست مشتری های مغازه آرایشگاه ام هست میخام خط و..پدرم هم بی سواد.راهنمایی میخام.گفتم خط وبه نام خودم الان بدیدهم فقط میگن باید برین استان رفع مسدودی شه تابعدبه نام شما بزنیم..

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از پدرتان وکالت کاری اخذ کنید و جهت رفع مسدودیت مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مشکل شاکی را حل کنید و از توقیف درش بیارید بعد به فکر انتقال سند آن باشید