مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال غیر از طریق نامشروع

سلام من عمه ام خونه ای رو 13 سال پیش مسکن مهر خریداری کرد و همه چیزو به نام من نوشت از ابتدا حتی فیش های واریزی و کد رهگیری و آب و برق و ...همه به نام من گرفته شد و من وکالت بلا عوض به ایشان دادم هر وقت خواست بفروشد و خودش در آن ساکن شد ایشان حدود دو سال پیش خودش در صحت کامل عقلی در محضر خانه وکالتش را باطل کرد و در این سال ها هم قسط خانه را که درکارت مسکن به نام من بود ایشان پول میزد تو کارت من تا دولت از کارت من قسط را بردارد و بعد این مدت ایشان آلزایمر گرفت و من چون اولادی نداشت و فقط دو برادر داشت که رهایش کرده بودن من چندین سال اخر عمرش راحمایت مالیش میکردم و بعد چون او در شهرستان بود و من در تهران بودم مجبور شدم از طریق بهزیستی و کمیسیون پزشکی تشخیص داده شد ایشان توانایی تنهایی زندگی کر ن را ندارن و چون خانه به نام من بود احتمال خطر آتش سوزی بود ایشان را با تایید دادستان به سالمندان گذاشتم و بعد مدتی ایشان فوت کردن حالا عموی من یعنی یکی از برادراش از من شکایت کرده با عنوان تحصیل مال غیر از طریق نامشروع
مدعی شده خواهرش آلزایمر داشته یا من گولش زدم و خانه دو بالا کشیدم اورا هم سالمندان گذاشتم
آیا ادعای او درست است ؟
من موقعی که ایشان وکالتش را باطل کرد روز قبلش ایشان را دکتر مغز و اعصاب برده بودم چون بی اختیاری ادرار گرفته بود و با گرفتن نوار مغزی و عکس از سرش گفتن سالم است و ازون تاریخ هم تنها به راحتی زندگی میکرد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت سلامت ایشان در زمان ابطال وکالتنامه ، منعی ندارد