مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

باسلام خودرو بنده را یه هفته پیش به سرقت رفت با مدارک و کیف پولم که داخل خودرو بود.فردا شب آن سیم کارت همراه اولی با من تماس گرفت.که رفیق او معتاد بوده و برای تهیه مواد رفته و مدارک بنده را اونجا پیداکرده و درخواست پول از بنده کرد در عوض دادن مدارک.و درخواست کرد شبانه به اون مکانی که آنها می‌گویند بروم که بنده قبول نکردم و قرار شد فردای برم برای گرفتن مدارک .فردای آن روز جواب گوشی و. پیام های من را ندادن.پس فردای آن خط را انتقال دادن به سیم کارت در دسترس نبودن.روز بعد آن سیم کارت در شبکه نمی‌باشد را اعلام می‌کرد.بنده از این سیم کارت با خاطر مدارکم شکایت کردم.آیا بنده میتوانم درخواست نقطه زنی این سیم کارت را برای روز سرقت خودرو که آیا در مکان سرقت خودرو بوده یا نه؟ وارتباطی که با دیگران با این سیم کارت در روز سرقت خودرو بوده را درخواست کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد