مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام من دوماه پیش رفتم خونه فامیلامون تو شهرستان خونه اونا مامور مواد مخدر ریخت ازتو خونشون مواد مخدر پیدا کردن شوهرش خونه نبود زنش خونه بود منم احساساتی شدم ک زنشو نبرن پاسگاه دادگاه بچگی کردم گفتم بره منه ولی مامورا گفتن از تو نگرفتیم ک ولی من اصرار کردم بره منه تا شوهرش تا اون موقع بیاد گردن بگیره الان من باشند بیرونم و فردا دادگاه نهایی من نمیرم. میتونم برم تو دادگاه بگم ک بچگی کردم احساساتی شدم گردن گرفتم برین از ماموراتون بپرسین تا بهتون بگن. اگه میتونین کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.دردادگاه حاضرشوید ودفاعیات خویش را بیان کنید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

نه متاسفانه با اصرار خودتون اقرار کردین مگه اینکه با دلایل قوی ثابت کنین برای شما نیست