مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه‌ی جراحت ناشی از تصادف

من 17 خرداد 14٠1 در حالیکه راکب موتور سیکلت بودم و بیمه شخص ثالث داشتم، بدلیل نصب غیراستاندارد پل فلزی در وسط خیابان، به زمین خوردم.
دو نفر از دوستانم که همراه من و شاهد تصادف بودند، مرا به اورژانس بیمارستان رساندند و تماسی با 11٠ یا 115 نگرفتیم. در محل تصادف نیز هیچ دوربینی که حادثه را ثبت کند، وجود نداشت. از موتورسیکلتم هم بعد از تصادف عکس و فیلمی ندارم. پرونده اورژانس و نظر پزشکی قانونی هم مبنی بر وجود جراحات و ضربات بر اثر اصابت جسم سخت، موجود است.
باتوجه به قوانین بیمه ایران و اینکه دو شاهدِ مرد دارم، الآن در تاریخ 5 دی 14٠2 پیگیری پرونده و اخذ دیه از بیمه ایران برای من امکان دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل پیگیری می‌باشد اما بهتر بود دلایل و مستندات بهتری داشتید