مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط زانو

باسلام. من هنگام تعویض پست نگهبانی به دلیل اینکه پست را از جای معین شده تحویل نگرفتم از ارتفاع سقوط کردم و رباط زانوم پاره شده. ایا به دلیل اینکه سهل انگاری از من بوده، هزینه عمل با من است؟ ایا غرامت به من تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

سلام
اگر برخلاف وظایفی که داشتید به ماموریت داده شدید میتوانید از راههای قانونی موضوع رو پیگیری کنید