مشاوره حقوقی رایگان - آسیب گوش در حین سربازی

سلام‌خسته نباشید..
من در حین خدمت گوشم در اثر تیراندازی آسیب دید آسیبش هم اینطوره که گوش سمت چپم 24 ساعته سوت میکشه و همچنین یکم از شنوایی گوش سمت چپ کم شده علاوه بر این تو شنوایی سنجی که رفتم نشون میده که دو تا فرکانس ضعیف رو نمیشنوم از گوش سمت چپ در حالت عادی هم یکی اروم صحبت کنه شاید نشنونم....پیگیری کردم و گفتن خوب نمیشه باید عادت کنی ...حالا جدا از همه ی اینا یه سوال حقوقی که داشتم اینه که من اگه اقدام کنم از طریق کمیسیون چی بهم تعلق میگیره به صورت قانونی؟؟؟ یه سریا میگن هم پول میدن هم بیمه میکنن که حالا میخوام از نظر حقوقی و قانونیش رو بدونم...اینم بگم که گزارش حادثه رو هم پر کردم و مشکلی برا پیگیری ندارم فقط اون چیزی که بهم تعلق میگیره میخوام بدونم...ممنون از وقتی که میزارید!

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،براساس گزارش پزشک کمیسیون مراتب راتأیید میکند.موفق باشید

پرسشگر :

خیلی معذرت میخوام من الان 2 سری سوال میپرسم شما دقیقا همین جوابو میدید من خواهش کردم که جزئیات رو بگید تا درجریان قرار بگیرم وگرنه خودم میدونم که کمیسیون رای میده و نظر نهایی از طرف اوناس...متشکر

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بایک لایحه نزدرییس شعبه بروید

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز اسیب وارده به گوش شما دارای ارش میباشد و دیه مشخص نداره ارش مبلغی است که توسط پزشکی قانونی بعد از معاینه شما تعیین میگردد لذا امکان مشخص کردن ان در حال حاضر ممکن نیست و بسته به میزان اسیب تعیین میگردد. و شما در صورت موفقیت در دعوا تنها همان مبلغ ارش را دریافت خواهید نمود و یگان خدمتی تکلیفی به بیمه نمودن شما ندارد .

پرسشگر :

ممنون از جوابتون
خب حالا که وظیفه ای ندارن که بیمه کنن
آیا از نظر شما که وکیلی راهی هست که بتونم اقدام کنم و بیمه بگیرم؟یه تبصره ای میانبری!!!
چون هزینه شنوایی سنجی و درمان گوش خیلی زیاده و واسه من یه داستانی شده همین هزینه!

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام فقط دیه ميتوني بگیری