مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام من پسرم و از طریق یه برنامه با دختری آشنا شدم و صحبت کردیم بعد از من عکس برهنه با چهره واضح خواست و من هم اشتباه کردم و فرستادم الان به من میگه فردا میرم عکساتو میدم پلیس فتا ازت شکایت میکنم التماسش کردم ولی قبول نمیکنه میگه فردا احضاریه جلو در خونتونه میترسم کار دست من بده تو سن کم من هم دانش آموز هستم و امتحاناتم نزدیکه و خیلی میترسم که اون دختر کاری بکنه میخواستم بدونم میتونه از من شکایت بکنه خواهشمندم جوابمو بدید دارم میترسم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست مگر سروررخارجی و قبل از آن دیلیت‌اکانت کرده باشید