مشاوره حقوقی رایگان - تصادف غیرعمد با موتور و متواری شدن راننده

باسلام من درماه غیرازحرام تصادف کردم هنوزهم دیه رامشخص نکرده اندکه میدن یانمیدن اگردیه موقع پرداخت درماه رجب که ماه حرامی است بیفتدآیادیه دوبرابرمیشودیانه اینکه توماه غیرازحرام بوده تعلق میگیرم لطفاراهنمایی بفرماید.باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تغلیظ و همان اضافه شدن دیه مربوط به دیه قتل چه عمدی و چه غیر عمدی است و مربوط به زمان جنایت است نه زمان پرداخت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به موجب قانون اگر صدمه و فوت هر دو در ماه حرام اتفاق افتاده باشد موجب تغلیظ دیه می گردد.