مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر کبیره و دخالت خانواده

باسلام دختری 25ساله و غیره باکره هستم‌ .حدود دوسال است ازخانواده جداشدم بعلت شرایط نامساعد واعتیادوناآرامیها و به ساختن زندگی باایمان وآبرومند درتلاشم.متاسفانه خانواده اکنون اصرار دارند به منزل بازگردم‌ تامانند گذشته خرج موادشان راازمن بگیرند و باتهدیدوزور سعی به این کاردارند.مسئولی دردادگاه شهرمان گفت حالاتوکه گذشته خوبی نداشتی زیادسخت نگیرو برگرد.اکنون چندروزاست ازترس مخفی شده ام لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کسی نمی‌تواند شما را مجبور به زندگی در جایی کند که تمایل ندارید