مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام.. مادر پرونده گرفتن زمین کشاورزی در دادگاه تجدید نظر شاهد بردیم و یک شاهد بردیم و شاهد هم گفت امضا من هست اما با اصرار قدیم امضا دادم ... و قاضی هم چند مدرک دست نویس ما را قبول نکرد و گفت سند اصلی باید باشد .. سوال آیا یک شاهد کافی هست یا باید دوتا باشد هم چنین این کشاورزی 24سال هست که دست ما نبوده و پسر کشاورز زمینها را کشت کرده طبق گفته شورای روستا رای تجدید نظر چی هست؟ ممنون باتشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر مایل هستید به نتیجه درست برسید سوال را شفاف بپرسید یا اینکه از طریق مشاوره غیر رایگان اقدام نمایید