مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام،سال 99 یکی از مالکین آپارتمان 4 میلیون تومان از هر واحد منجمله بنده برای نصب دربها و پنجره های پارکینگ ساختمان دریافت کرد اما کار ناقص انجام شد در این مدت هر بار برای تکمیل کار طلب وجه می کند،چطور می توانم طلب خسارت و الزام به رفع نقص کنم و حقوق مادی و معنویم را شخصا و بدون حضور سایر مالکین از وی مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا بررسی کارشناسی شود سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر قرارداد دارید می تواند الزام وی را به ایفای تعهد بخواهد در غیر این صورت بهتر است سازش کنید