مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن پرده بکارت

با سلام دو سال پیش با دختری آشنا شدم , اوایل فقط به عنوان دوست باهم بودیم , اولین بار درخواست سکس کردم و ایشون هم قبول کردند , قبل این اتفاق هم ,یک نامه ای داشتند از دکتری که نظر داده بود ایشون پرده بکارت حلقوی دارند , با این فکر ما سکس کردیم , اما از خونریزی و درد شدید فهمیدیم که پرده داشتند .
بعد از اون هم همیشه به اختیار باهم سکس انجام میدادیم , و کم کم تصمیم به ازدواج گرفتیم . و دو روز دیکه مراسم عقدمونه
سوالم اینه آیا در ازمایشات قبل ازدواج , بکارت رو هم لحاظ میکنند?
اگر بله , جوابشو رو به خانواده ها هم میدند یا فقط داماد اطلاع پیدا میکنه?
چون من خودم مشکل ندارم ولی خانواده هامون بفهمن کلا همه چی خراب میشه .
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید .

پاسخ ها :

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام. در آزمایش های قبل ازدواج، به هیچ عنوان بکارت مورد بررسی قرار نمی گیرد.