مشاوره حقوقی رایگان - بنده چک دادم بیرون الان برای اجراییه درآمد من باید چکار کنم

سلام خدمت شما .بنده چک دادم الان درتوانم نیست بدم .برای ده روز فرصت دارم پرداخت کنم.من پول ندارم فقط زمین ارث پدری که به من رسیده دارم می توانم آنرو بعنوان مال معرفی کنم سپاسگزارم ازشما لطفاً بنده را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام. شما میتوانید به اجرای احکام مراجعه کنید و زمین مذکور را به عنوان مال معرفی کنید. اجرای احکام، زمین را از طریق مزایده می فروشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید معرفی کنید به مزایده گذاشته میشود