مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام.من 5 سال در شرکتی در تهران شاغل بوده ام حدود 3 ماه پیش درخواست بیمه بیکاری کردم و در بررسی اولیه کارشناسان اداره کار و تامین اجتماعی موافقت کردند. اما بعد از حدود دو ماه که خبری از واریز حقوق نشد مراجعه کردم کارشناس تامین اجتماعی گفت
استعلام گرفتیم چون شما عضو هیات مدیره شرکتی هستید بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد. این در صورتی است که من در محل کار فعلی ام که درخواست بیمه بیکاری داده ام بیمه شده اجباری هستم و هیچ سمتی در هیات مدیره شرکت ندارم و عضویت من مربوط به یک شرکت در شهر دیگری است که هیچ فعالیتی هم نداشته است و هیچ ارتباطی با محل کار فعلی ام ندارد. آیا این تصمیم تامین اجتماعی قانونی است یا خیر؟ اگر غیر قانونی باشد من به کجا و چگونه اعتراض بکنم؟ ممنون از راهنمای تان.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

مطابق قانون شما الان بیکار نیستید و به عنوان اعضای هیئت مدیره یک شرکتی فعالیت میکنید ارتباطی هم به شهر دیگر ندارد در هر حال شما ظاهرا شاغلید