مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج زن خارجی با مرد ایرانی

زن خارجی درصورت ازدواج با مرد ایرانی براحتی پاسپورت و شناسنامه ایرانی دریافت می کند اما باید تابعیت خارجی خود را پس دهد‌. چنانچه مایل به پس دادن تابعیت خود نباشد، چطور می تواند اجازه اقامت در ایران را دریافت کند)صرف نظر از انواع ویزاهای کاری و تجاری)؟
لطفا وکلای دارای تجربه در این خصوص پاسخ دهند تا امکان پراخت حق مشاوره وجود داشته باشد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و نظام وظیفه و اداره کار خارج از تخصص است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

طبق ماده 986 قانون مدنی اگر زنی بواسطه ازدواج تابیعت ایرانی کسب کند می تواند بعد از طلاق یا فوت شوهر به تابعیت خود بازگردد لذا راهی برای حفظ تابعیت مضاعف در این مورد نیست این موضوع هم بنظر بخاظر تسلط زن برفرزندان اتی جزو قواعده امره محسوب مبگردد شما میتواند از شرائط دیگربرای اخذ تابعیت استفاده کنید