مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر یا زیبا سازی لابی طبقات

درود
ساکن 1 واحد از لابی طبقه 4 یک ساختمان 7 طبقه هستم که این لابی بین 6 واحد مشترک میباشد .
سوال بنده این هست از بین لابی طبقات ساختمان لابی طبقه ما با 6 واحد (توافق شده 6 واحد طبقه ما)تصمیم بر این داریم که لابی طبقه خودمون رو رنگ و پتینه کنیم آیا مشکلی از لحاظ قانونی دارد یا خیر؟
مدیر ساختمان میگه یا تمام لابی طبقات یا شما اصلا حق اینکار رو ندارید در صورتیکه طبقات دیگر تصمیمی دال بر انجام زیباسازی لابی طبقه خود ندارند و همانگونه که عرض کردم همه 6 واحد لابی طبقه ما موافق انجام کار جهت زیبا سازی هستیم این لابی هم فقط از طریق آسانسور یا پله اضطراری دسترسی دارد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی توانید در مشاعات بدون تصمیم گیری کل مالکین اقدامی انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد