مشاوره حقوقی رایگان - احداث تراس

سلام
واحد من در طبقه اول یک مجتمع 4 واحدی سنتی هست ... در نورگیر پشت به متراژ 2*3 ساختمان که واحد همکف به آن درب دارد یک تراس با مساحت 90 سانت در دو متر با مصالح غیر ساختمانی یعنی آهن نبشی و قوطی درست کرده و کف آن سنگ گذاشته ام ... هیچ تاسیسات و سقفی ندارد ... همسایه همکف نسبت به ان معترض شده است ... ایا این خلاف شهرداری و جز اضافه بنا است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

در صورت شکایت واحد همکف تکلیف چیست؟ باید تخریب شود؟ آیا میشود جریمه داد؟ جریمه آن چقدر است؟

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت شکایت ملزم به جمع آوری آن هستید