مشاوره حقوقی رایگان - داشتن حق اعتراض

سلام یکسال پیش اپارتمانی در طبقه اول باسند ششدانگ خریدم وحالا متوجه میشوم قبل از من مغازه را که در جلو ساختمان ودر جلو اپارتمان من قراردارد مالک با سند ششدانگ به کس دیگزی فروخته که ارتفاع مغازه از حد محاز در پروانه 40 سانتی بلند تر است ایا بنده حق شکایت دارم یانه ؟در صورت داشتن باید به مالک ساختمان شکایت کنم یا به صاحب فعلی مغازه؟
باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود شرایط در مبایعه‌نامه فی مابین ممکن است امکان فسخ و یا مطالبه خسارت وجود داشته باشد